Promotii Ideal Optic Constanta

CARDURI REDUCERE -10%


1.      Se va elibera un card nominal de ” reducere -10% ” fiecarui client care lasa o comanda in cabinetele noastre ,in valoare de minim 200 lei/comanda,adica o singura pereche de ochelari in valoare de min.200 lei.Clientii care fac comenzi de lentile pe rama lor sau comenzi( rame+lentile) sub pragul de 200 lei vor primi card de reducere de 5 % .Unui client i se va elibera un singur card de reducere indiferent de nr. comenzilor.

2.      Prin aceste carduri , clientul ,sau membrii familiei lui,beneficiaza la comenzile ulterioare de un discount de 10%,respectiv 5 % indiferent de valoarea comenzii. Reducerea de -10%,respectiv -5% nu se aplica peste alte reduceri si promotii in curs Reducerea de -5% se aplica produselor care nu sunt in promotie .

3.      Pentru a beneficia de reducerea cu cardul este obligatoriu sa fie prezentat la lansarea comenzii,nu ulterior acestui fapt.

4.      Pe fiecare card emis este trecut numele persoanei posesoare, data eliberarii cardului si reducerea oferita.

5.      Ne pastram dreptul de a retrage aceste carduri,daca nu sunt emise si folosite  conform instructiunilor de acordare.

6.      Termenul de valabilitate a cardului emis este nelimitat.