Servicii

Serviciile Optic Smile Constanta

  • Consultatii oftalmologice
  • Consultatii optometrice computerizate si masurarea tensiunii intraoculare
  • Prescriptii ochelari
  • Reparatii ochelari

 

 

Consultatii oftalmologice

Scopul nostru este acela de a oferii examinari optice la cel mai inalt nivel, de catre medici ce detin o extrem de bogata experienta in patologia oftalmologica, astfel incat atat prescriptia de ochelari cat si eventualul diagnostic sunt de o acuratete ireprosabila.

Examenul de baza depinde de numarul de teste ce vor fi solicitate.Medicii se vor interesa de anumite probleme de vedere care le sesizati, cum ar fi durata afectiunii si modul in care va afecteaza. De asemenea vor fi si intrebari legate de ultimul examen oftalmologic, orice problema anterioara avuta la ochi, ocupatie, hobyuri, starea generala a sanaratii, reactii alergice si prescriptia ultimului tratament medical administrat. Scopul acestor intrebari este de ai crea doctorului o idee desprea factorul care a deteriorat vederea dumneavoastra.

Examinarea periodica a ochilor este cea mai buna metoda pentru protejara vederii deoarece poate detecta probleme in stagiul prematur ,cand majoritatea pot fi inca tratate. Examinarile regulate le vor da o sansa specialistilor sa va ajute in corectarea sau adaptarea schimbarilor de vedere si va vor da sfaturi pentru reducerea oboselii si ingrijirea ochilor.

Daca ati sesizat vreodata un mic deranj al vederii dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Medicii nostii va asteapta cu mare placere pentru un control oftalmologic si va vor oferi sfaturi sau o prescriptie medicala pentru ingrijirea ochilor si eliminarea oboselii acestora.


Consultatii optometrice computerizate si masurarea tensiunii intraoculare

In fiecare cabinet puteti beneficia de examinarea gratuita a unui optometrist. Acesta va va consilia in mod profesional in alegerea unui ochelar, in caz ca acest lucru se impune.
Va va masura cu acuratete dioptria necesara si va va sfatuii in continuare asupra aspectelor estetice si practice in purtarea ochelarului.

 


Prescriptii ochelari

Opticile noastre din Constanta va stau la dispozitie cu personal calificat, special instruit pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere a ramelor si lentilelor. In functie de particularitatile fiecaruia, specialistii nostri va recomanda ramele potrivite fizionomiei dumneavoastra si lentilele cele mai adecvate problemei oculare.