Despre noi

Despre Optic Smile Constanta

Optic Smile Constanta este un cabinet de optica medicala specializat in executarea de ochelari de vedere, de soare, consultatii oftalmologice, determinarea dioptriilor, accesorii si reparatii specifice.

Primul cabinet a fost deschis pe data de 8 martie 2010 de o echipa specializata si cu experienta in domeniu. Experienta acumulata alaturi de cei mai buni si experimentati medici a reprezentat cheia succesului companiei noastre pe piata din Romania .In tot acest timp am invatat sa oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui client, respectand si onarand astfel orice buget.

Pe langa acest cabinet mai dispunem de inca doua cabinete la fel de bine echipate si cu personal la fel de bine pregatit.

Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra cu aceleasi servicii de inalta calitate care ne-au personalizat de-a lungul anilor si ne definesc in prezent ca si companie.

Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor . Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oferte speciale.

Inca de la deschiderea primului cabinet ne-am fixat ca si obiective profesionale achizitionarea de aparatura pentru completarea diagnosticului oftalmologic(de ex.: aparat pentru perimetrie computerizata ce ajuta la stabilirea diagnosticului de glaucom si a altor boli oculare), precum si participarea la conferinte si congrese de specialitate astfel incat sa fim informati in legatura cu cele mai noi mijloace de diagnosticare si tratament care pot ajuta pe pacientii nostrii.

In planurile noastre de viitor se includ si parteneriate cu cabinete medicale de alta specialitate (medicina de familie, neurologie, etc.) astfel incat impreuna cu acesti parteneri sa putem oferi pacientilor nostrii o evaluare cat mai corecta a starii de sanatate.

Va dorim BUN VENIT in cabinetele Optic Smile Constanta!